Cukierki z alkoholem są wyrobem szczególnego rodzaju. Unikalny smak i urok tych wyrobów jest
rezultatem oryginalnej receptury oraz wysoko zautomatyzowanego procesu produkcji, od dozowania
poszczególnych składników do końcowego etapu pakowania w eleganckie, kolorowe pudełka 350 g
a także w funkcjonalne pudełka 1,3 kg i 3 kg worki.
Cukierki czekoladowe z likierem- mieszanka pralin z likierami - wiśniowym, rumowym i koniakiem Cukierki czekoladowe z wódką - cukierki z fińską wódką znaną dobrze koneserom. Cechą charakterystyczną pralin jest delikatna osłonka napełniona alkoholem. Wysoka jakość surowców sprawia, że praliny Pandy zachowują swoje walory smakowe w okresie 12
miesięcy. Gwarancją ich utrzymywania jest jednak przestrzeganie określonych warunków
przechowywania.
Zalecamy więc dystrybutorom i sprzedawcom:
- przechowywanie pralin w temperaturze nie przekraczającej 18st C,
- unikanie w okresie letnim umieszczania cukierków na wystawach
sklepowych i miejscach nasłonecznionych,
- zachowanie ostrożności przy transporcie i przeładunku, by uniknąć mechanicznych uszkodzeń
Przestrzeganie tych zaleceń pozwoli zachować wysoką jakość słodyczy Pandy i uzyskać zadowolenie
klientów.